2015 Uge 10

Jakobsen i Abu Dhabi

 

Dadelpalme med ny frugt

Solnedgang ved Cornichen

Vejret her i Abu Dhabi svinger noget, men det er jo også vinter. Nogle dage er der kun 20 grd og det blæser så man lige skal huske en trøje over skuldrene. Andre dage er det 30 grd og dejligt, så vi skal bestemt ikke klage.

 

Jytte bliver bedre og bedre til engelsek. Hun har hele tiden været god, men har ikke rigtig selv troet på det, men nu snakker hun bare så det er en fornøjelse.

I denne uge har hun haft besøg af sin zumba lærer Rachel, som er fra Venezuela og gift med en englænder. Aften før øvede hus sig: "Hello Rachel. I would like to invite you for lunch at the resturant" - hedder det egentlig "to lunch" eller "for lunch"?

 

Når vi ikke har gæster slapper vi af og hygger os - og forbereder os på gæsterne.

Birthe kommer jo næste søndag hvis ellers Norwegian piloterne gider at flyve. Hun skal nok med på Irsk pub og ha' fish and chips, og måske også med på det højeste udsigtspunkt i Abu Dhabi selvom det kun er 300m oppe.

Knud og Birthe kommer som de næste så vi har fundet nogle gode gåture i Kalifha park og ved cornichen, og når far, mor og Rikke kommer bliver det nok Dhow sejlads langs stranden.

På den måde får vi også selv nye oplevelser så det må gæsterne finde sig i :)

De traditionelle seværdigheder bliver der selvfølgelig også plads til

 

Vi nyder ugerne for os selv, men det er også rart med gæster så der sker lidt mere.

Jytte tager jo hjem 19/4 så foråret er udsolgt og der er også allerede planlagt en del uger i efteråret - dejligt.

 

Preben

2015-03-07