2015 Uge 5

Jakobsen i Abu Dhabi

 

Så er Rikke taget hjem og Jytte er sur igen.

 

Nej det passer ikke :). Men det er rigtig hyggeligt at have besøg og anderledes når det er ovre.

De sidste dage Rikke var her var hun og Jytte ved stranden og poolen for at få det sidste sol , men de var også i Abu Dhabi Mall og fik købt briller til Jytte. Hun er efterhånden så synshæmmet at hun skal bruge briller konstant.

Mandag spiste vi i resturanten i Marina Malls tårn. Den drejer en omgang på 1½time så man får udsigten ud over Emirates Palace, Cornichen og alle højhusene på toppen af øen. En rigtig fin aften.

Onsdag morgen tog hun hjem, og denne gang gik det uden problemer, men alligevel går der jo 18 timer fra lejligheden i Abu Dhabi til lejligheden i Århus.

Ellers har ugen været stille. Her er begyndt at blive varmt igen med 31 grd idag. Vi skal snart have tændt for A/C igen så vi kan holde kulden. Det er jo sidste dag i januar.

Rikke fik lidt ondt i halsen de sidste dage ligesom Karsten fik det og havde det i lang tid efter. A/C er ikke så nemt at vænne sig til, men bliver snart nødvendig igen.

 

Weekenden har været stille. Jeg har kørt rundt og forsøgt at finde nye dæk til Mazdaen idag. Der rigtig mange små steder men rådgivningen er noget tvivlsom, og dem med de flotteste hjemmesider kan godt være de mindste og mest tilfældige.

 

 

Jytte er begyndt at skrive på sin bog. LIge nu skriver hun vist bare derudaf og senere må der så laves en plan for indholdet.

 

Så nu glæder vi os til familien Lysholm kommer i uge 7 og sætter lidt gang i huset :)

 

Preben

2015-01-31