2016 Uge 13

Jakobsen i Abu Dhabi

 

Jeg havde ellers tænkt at hoppe let og elegant over ugebrevet. Men Preben er af en anden mening. Så her kommer lige en kort hilsen.

 

Vi har været hjemme i Danmark, for at være med til at fejre Helene og Matins bryllup lørdag d. 2. april.

Helene er Birthe og Knuds datter, som vi har kendt siden hun var 4 år, så det måtte vi bare hjem til. Det var en super hyggelig fest, glade mennesker, god mad og vin og festlige indslag. Vi fik grinet og snakket en masse, desværre ikke danset selvom der var rig mulighed for det. Man kan bare ikke nå både at snakke med alle og danse. Måske skulle vi tage ved lære af inderne, når de holder bryllup holder de fest i tre dage. Så de når nok både at spise, snakke og danse. Jeg har mine oplysninger fra to søde taxachauffører der har fortalt om det.

 

Ellers nåede vi også at være sammen med alle vores børn, Prebens forældre og søstre. Preben nåede til Rambøll´erne i Esbjerg, imens jeg besøgte Amalie, Claus og Mathilde i Grejs. Faktisk blev der også tid til et lille smut til Silkeborg hvor Preben skød lerduer sammen med Erik. Det gik vidst ikke så godt for Preben. Han må hjem og tage den hobby op igen.

Det var dejligt at være hjemme.

I Grejs gik vi en smuk smuk skovtur i det fineste forårsvejr. Fuglene sang på "dansk", så det var en fryd for øret. Fuglene synger virkelig anderledes hernede, og ja fuglene derhjemme synger bare bedst! Sådan er det. Naturen i Danmark står lige på spring, det grønnes og dufter af forår. Håber vi vil huske at sætte pris på al den rige natur når vi bor hjemme i Danmark igen. Vi kan da fint lave bål ved stranden eller andre skønne steder, det behøver man ikke have en kæmpe ørken for at gøre. Det er bare at huske at gøre det på en ganske almindelig hverdagsaften, som vi gør det her. Og et af Prebens store ønsker er også at få hund igen, og det giver helt naturligt anledning til at komme ud hver dag.

Spændende om ugebrevet bliver sendt i dag, for der høres en let snorken fra Preben som bare lige skulle ligge lidt på sofaen.

Jeg forstår han er træt, vi landede i Abu Dhabi kl. 6:15 i morges. Vi tog hjem for at sove, han stod op og tog på arbejde efter kun en times hvil. Jeg selv sov længe og har lavet absolut ingenting i dag.

Hvis døgnet havde flere timer, og hvis vi havde været hjemme længere ville vi have set nogle flere.

Ønsker Jer alle en uge med fuglefløjt og forårsvinde.

 

Jytte

2016-04-05