2015 Uge 28

Jakobsen i Abu Dhabi

 

Endnu en dejlig weekend er ved at være slut. Vi har ikke lavet det vilde, og derfor bliver det at sætte sig foran min computer en udfordring, for hvad skal jeg dog finde på at skrive om af interesse?

Preben har travl på sit arbejde, han har den sidste uge passet en kollegas job samtidige med sit eget, på grund af ferie, og i torsdags da han kom hjem sagde han, at en mere var gået på ferie og havde overgivet sine opgaver. Så nu skal Preben altså passe to kollegaers opgaver mens de er væk. Pyt…. Preben kan lide det. Men derfor er det dog godt at der er fred og ro på i weekenden, så han kan lade op og være klar til jobbet. Fred og ro har der så været, vi har været ved vandet både fredag og lørdag, Preben har fået læst en masse og jeg strikker.

Som I alle sikkert ved er der meget varmt her, men i weekenden har temperaturen holdt sig under 40 grader, og vandet vi har badet i har været 34 grader. Det er som at bade i et varmtvandsbassin i en svømmehal. Det bedste er så at det ikke er koldt at komme op, altså som i svømmehallen. I går havde vi Raquel med, min zumba instruktør. Preben lå under palmerne i skyggen og læste, og Raquel og jeg snakkede og snakkede. Det er så spændende at dele liv. Både Raquel og Preben gør lidt grin med mig fordi jeg hele tiden siger at jeg ikke dur’ til at tale engelsk, i hvert fald ikke særligt godt, og så går det alligevel helt godt. Der er lige noget med nutid og datid!! Ind imellem skal jeg have hjælp af Preben til oversættelse, det sjoveste jeg lavede i går var da jeg spurgte ham hvad Bed and Breakfast hed på engelsk. Virkelig dumt, men så fik vi noget at grine af alle tre. Raquel er så utrolig tålmodig med mig. Det er Preben jo faktisk også, måske han altid har været det…..!

Ellers er vores Morten blevet 25 år d. 9. juli, hvilket så betød at hans venner og søskende troppede op og gav ham kanel, sirup og sovsekulør – så kanelen nok bedre kan blive hængende. Ad siger jeg bare. Rikke sendte et billede som vi sætter på. Det var Henriette og deres ven Rasmus der stod for arrangementet. Hyggeligt at sidde her i Abu Dhabi og få billeder, videoer og beskeder om en hyggelig dag.

Vi sætter også et billede på at Nora. Heldigvis får vi videoer og billeder, ikke dagligt men i hvert fald tit. Hvilket vi sætter stor pris på. Hun vokser, så det er noget godt mælk Henriette har til hende. Hun er jo også allerede 1 måned. Som Morten siger: ” Hun er allerede vokset ud af det første tøj”.

 

Jeg har brugt ugen på at skrive om mit projekt: ”Legestue med barnet i centrum.” En legestue for anbragte børn mellem 3 år til 6 år, deres forældre og plejeforældre. Jeg blev heldigvis færdig med projektet da jeg var hjemme i Danmark. Hvor vi med noget besvær fik hold nr. 4 gennemført. Så nu skal projektet evalueres og der skal skrives en rapport. Jeg glæder mig til at se det færdige resultat. Christian, ham jeg har gennemført projektet med, og jeg har nydt at arbejde med Legestuen, og vi har set så smukke historier udfolde sig i grupperne. Jo flere gode historier børn, forældre og plejeforældre får sammen, jo bedre går samarbejdet, til gavn for barnet der skal vokse op i to familier.

Jeg tror jeg fik ideen for 5 – 6 år siden, så det er lidt fantastisk næsten at være i MÅL. Vi håber selvfølgelig på at det kan udmunde i noget brugbart til kommunerne, så det kunne blive en måde at arbejde forbyggende på når et barn skal anbringes.

Har så hørt at det nærmest har været efterårs-lignende tilstande hjemme hos Jer. Hvor er det irriterende, med jeg har hørt at det er godt for P3, for så får de flere lyttere. Men nej, det er træls. Håber ugen der kommer, bliver mere solrig og mindre blæsende.

 

Jytte

2015-07-11