2016 Uge 25

Jakobsen i Abu Dhabi

 

Mærkeligt at sidde her foran computeren og skrive det sidste ugebrev fra Abu Dhabi.

 

Vi har haft en super hyggelig weekend. I morgen pakker vi det sidste ned og så er vi klar til at rejse hjem til Danmark igen. Vi slutter af med at overnatte på hotel Rotana hvor vi boede da vi var hernede for at se på lejligheder i august 2014. Så er ringen sluttet.

 

Vi har brugt weekenden på at vise Lotte rundt. Lotte kendte vi ikke, hun er ven med nogle af vores venner, og kom til Abu Dhabi for en uge siden. Men det var som havde vi kendt hende altid. Hun er så sød. Ærgerligt at hun først kom nu. Nu håber vi hun får det ligeså fantastisk som vi har haft det.

Det har været sådan en fin måde at tage afsked med Abu Dhabi, Lotte sagde goddag til alting og var så begejstret, og vi sagde farvel og var taknemmelige over at have oplevet det. Skønt at få lov til at give ”det gode liv” videre.

 

Lørdag aften havde vi det australske par der skal overtage vores lejlighed til spisning, Lotte var også med, hvilket var hyggeligt da hun har boet i Australien i 15 år. Så der var vældig gang i snakken.

Lotte spurgte os hvad vi vil komme til at savne mest. Og vi tror faktisk det er den ro vi har fundet og haft med hinanden. Vi håber at vi pakker den erfaring med ned i vores kasser og kufferter, så den ikke pist forsvinder fra os når vi er tilbage igen.

 

Det er med stor taknemmelighed vi siger farvel til Abu Dhabi. Vi har fået så meget ud af at være her. Alle de mange skønne gæster vi har haft, alle de fantastiske steder vi har oplevet, søde mennesker vi har lært at kende, alle de madpakker der er smurt, bøger der er læst, fede biler der er prøvet, ture der er gået, mail, SMSer, Whats App, Snap der er sendt og modtaget og meget meget mere. TAK FOR DET HELE.

Nu vender vi hjem, vi glæder os og er i glad og positiv forventning til hvad der nu sker. Vi starter med at bo i Karstens lejlighed i højhusene i Kolding, det ser vi frem til. Det er tæt ved vandet og skoven, og jeg glæder mig allerede til alle de ture jeg skal gå.

Hvad vi ikke kommer til at savne er den frygtelige varme der er lige nu. At gå ud er som at gå ind i en sauna. Så det bliver så dejligt at komme hjem til den danske friske luft.

Vi starter med at være i Hedensted hos Prebens forældre, og vi er nok ikke helt stabile i Kolding før omkring august. Preben skal tilbage og arbejde i Abu Dhabi fra. 12/7 til 19/7. Jeg bliver hjemme. Og ”hjemme” kan være mange steder.

 

Græd ikke fordi det er forbi,

smil fordi det skete.

 

Tak til alle Jer der har gidet at læse vores ugebreve. Det har været så hyggeligt at vide at nogen har fulgt med os helt til Abu Dhabi. I må altid kontakte os på mail, vi giver gerne en kop kaffe hvis I får lyst til at kigge forbi.

 

 

Jytte

2016-06-26