2014 Uge 47

Jakobsen i Abu Dhabi

 

Uge 47

Så er vores første gæster kommet og det er super godt. Hans, Jens og Bent Rask kom til Dubai lufthavn sent onsdag hvor jeg hentede dem. Torsdag var jeg på arbejde så Jytte var guide for dem til Grand Mosk og Emirates Palace hvor de fik kaffe og kager med guldstøv. De var enige i, at det er et ”must see” her i Abu Dhabi. Resten af dage var ved poolen og Hans havde lige en opgave der skulle sendes kl 22, Jens havde et program der skulle laves og Bent skulle sove lidt.

Familien er jo de første gæster og er lidt prøveklud, men sådan må det være.

Fredag var vi i Dubai hele dagen hvor ’højdepunktet’ var udsigten fra Burj Khalifa som er verdens højeste bygning med 828m. Vi var også i Dubai Mall som er verdens største indkøbs center med 1200 butikker, og ved Sejlet som er verdens eneste 7 stjernede hotel. Alt skal bare være stort i Dubai!

Vi nåde også ud på den kunstige ø - Palmen og til den gamle bydel men Gold souk, Spice souk osv. før vi sluttede dagen af med 2 timers skiløb på Dubai Ski center.

I dag, lørdag har vi hentet biletter til Formel 1 løbet i morgen og så ville vi tage på Yas beach for at bade. Stranden var dog blevet lejet af et firma i weekenden og nu kostede det 400kr pr mand bare for at komme ind! Det var lige i overkanten så vi tog til vores lokale strand på Cornichen hvor det koster 15kr som sædvanligt. Temperaturen har været 31 grd, men det er dejligt for det er ikke en fugtig varme.

På turen hjem var vi lige inde og se på showrooms for BMW, Ferrari, Maserati og Bently.

I morgen skal vi i Ferrari World og prøve verdens hurtigste rutchebane, og kl 17 skal vi se Formel 1 løbet, som er det sidste i sæsonen hvor verdensmesteren skal findes. Det bliver nok ikke Kevin Magnusson som starter som nr. 11. Jørgen Ole mener det bliver Hamilton, men Rosberg starter nu i pole position.

Vi har været ude at købe ørepropper og vi glæder os .

Familien Rask tager hjem mandag til midnat, og nu ved vi det virker rigtigt fint med gæster her, men aircondition kan dog være en udfordring for besøgende som nemt bliver lidt forkølede. Godt vi snart kan slukke for det om natten.

 

Preben

2014-11-22