2014 Uge 46

Kære familie og venner.

 

Så er der allerede gået en uge, og det bliver bare bedre og bedre at være her. Først og fremmest er det dejligt at få et hjem igen. Vi er ved at have styr på lejligheden. Hele dagen i dag er gået med at bore og hænge gardiner, fjernsyn og billeder op. Det tager tid, da væggene er af beton og totalt svære at bore i. Det er rart at få noget op, nu runger det ikke helt så meget som i sidste uge.

 

I går fredag (helligdag), var vi i kirke, jeg forstod nu nærmest ikke noget, ikke på grund at det engelske, men fordi præsten har polypper (tror jeg nok), hans udtale er virkelig besværret, selv Preben giver mig ret. Men det var en ok oplevelse, og jeg fik noget nyt at tænke over i forbindelse med noget af det jeg forstod. Kirken og moskeen ligger nærmest dør om dør. Så der blev både bedt til Gud og Allah.

Bagefter tog vi til stranden for at bade, det er totalt vidunderligt at være hvor det er sommer. Bare tæer, bikini, badebukser, en skøn sandstrand og tilsvarende klart og dejligt vand. Jeg nyder solen, mens Preben ligger under en palme og læser. Vi er bare heldige. Der er mulighed for at leje sig til en liggestol og en parasol, dette valgte vi fra i går da vi ikke skulle være der så længe.

 

Lige nu er Preben ude at prøve den bil som han har udset sig, vi prøvede den forleden aften. Men han skal lige tjekke hvordan den er når han kører på motorvejen. Preben har gang i mange ting, og det med bilen får han helt ”julelys” i øjnene af.

Han blive godt brugt på sit arbejde, og han kommer glad hjem hver aften, om morgenen ser jeg ham ikke fordi jeg sover. Han møder jo kl. 7.00, og så tidligt behøver jeg jo ikke ”møde”.

 

Jeg er ved at finde mig en god rytme i dagen. Men hvor er det mærkeligt og dejligt at have så meget tid til mig selv. Jeg har ikke følt rastløshed endnu, men en dårlig samvittighed over at jeg bare kan gå og have det så godt.

Jeg er begyndt at sætte pris på de daglige rutiner der hører med at holde et hjem. Tænk at jeg har lavet mad 5 aftener i træk, hvem skulle

have troet det!! Men det er da også rimeligt at det er mig der tager ansvar der. Jeg husker tydeligt hvor meget Preben og jeg har diskuteret det da vi var helt unge, det var meget vigtigt for mig at Preben gjorde lige så meget derhjemme som jeg. Hold dog op hvor er der sket meget siden da!!

 

Jeg er begyndt at gå ned i vores fitness-rum hver dag. Fra kl. 12.00 til 14.00 må rummet kun benyttes af kvinder, så det gør jeg så brug af. Nogle gange er jeg der helt alene og andre gange kommer der én mere.

Jeg har endnu ikke mødt nogen jeg er faldet i snak med, jeg har hørt nogle danskere nede ved poolen, men synes det var for mærkeligt at hilse på dem kun iført bikini.

 

Og så er det jo sjovt med Skype, sms´er, tlf., snapchat og e-mails. Jeg hygger mig med at modtage og skrive tilbage til Jer alle sammen. Håber snart Preben får styr på vores fastnet nr., så bliver det nemmere og meget billigere at ringe sammen. Vi skal nok skrive når det sker. Han har jo nok at tage sig til…

 

Preben siger hver dag, at han bare er så glad for at vi gør det her sammen. Og jeg mærker, dag for dag en stille fred og en ro ved at være her. Ja… jeg har mange timer alene, men jeg føler mig ikke alene og slet ikke ensom. Det er fantastisk at komme ned i tempo, og så være så meget sammen med Preben er også noget helt særligt.

Der er endnu ikke blevet tid til udflugter, andet end til IKEA, vi har haft nok at gøre med at få lejligheden til at blive hyggelig, og det synes vi faktisk den er nu. Vi fik vores ting fra Danmark i onsdags, og det gør godt at gense billeder, mapper, bøger, figurer m.m. Vi har jo levet ”rodløst” et godt stykke tid, og så er det dejligt at pakke ud og sætte på plads igen. Et nyt eventyr ligger foran.

 

Lige nu er klokken 21 og jeg sidder på vores altan, med den skønneste udsigt. Jeg satte mig da solen begyndte at gå ned, og nu er det helt mørkt. Lysene fra husene lyser op, og gadelys spejler sig i vandet. Jeg kan ikke sige at det er helt fredfyldt, for der er meget larm fra aircondition, men efterhånden hører jeg det ikke. Det er hyggeligt at hører børnenes leg nede fra. Der er så meget liv og aktivitet om aftenen. Folk griller, spiller spil og bader i poolen. Og temperaturen er omkring 20 grader tror jeg, jeg sidder med bare arme og ben.

 

 

En dag på Cornichen

Jakobsen i Abu Dhabi

 

Mazda CX9 - V6 - 270 Hk - Automatgear- 7 sæder