2016 Uge 15

Jakobsen i Abu Dhabi

 

Sidder på altanen en skøn lørdag, sidst på eftermiddagen og vil lade tankerne gå tilbage til dagene i denne uge, og se hvad der dukker op.

 

Vi sendte Jette retur fredag til midnat og hun har meldt tilbage, at hun er kommet godt tilbage til Danmark. Desværre i kulde.

 

Vi har haft en super hyggelig uge. Vi var da lidt spændte på hvordan vi ville have det sammen en hel uge. Jette er en "gammel" ven fra Svendborg, som vi ikke ses så regelmæssigt med. Men det gode gamle venskab bar, og vi har fået mange dejlige oplevelser sammen og haft mange fine samtaler og fået grinet en masse. Jette og Preben "driller" hinanden en del.

Hun er så den første gæst der IKKE nåede ned til vores pool. Timerne slog simpelthen ikke til. Hun have taget sit træningstøj og løbesko med, så i stedet er hun så den første gæst der har været med nede i fitness rummet hver eneste dag. Der startede vi dagen, med løb eller gang på hver vores løbebånd, og havde så rigtig god samvittighed lige på det punkt, resten af dagen. Jeg har fået instaleret sådan en App på min telefon hvor jeg kan holde øje med hvor mange skridt jeg går om dagen, og man skal helst runde 10.000 skridt hver dag, en god motivation til at få holdt sig igang. Det lykkes så ikke hver dag, skal jeg bare lige fortælle, men i denne uge er det gået helt fint.

 

Ellers har jeg været guide på de sædvanlige seværdigheder. Jette fordyber sig og tager mange billeder, lige noget jeg kan lide. Hun er så også den gæst der har brugt længst tid i moskeen, ja faktisk var vi der to gange, første gang ved dag og anden gang ved aften, for også at opleve den i mørke. Det var meget fredfyldt og flot.

I ørkenen så vi desværre ingen kameler, men Jette fandt en omvendt Karlsvogn på himlen. Og hun sagde, ligesom Grete, at stilheden mindede hende om at være på indlands isen på Grønland. Vi lå længe på vores tæpper, med et knitrende bål, men kom dog op i en fart da en kæmpe kamel-lort-bille kom kravlende. Ja hvis det ikke var sand der var underlag, ville vi have kunne høre den trampe, så stor var den. Virkelig ikke rart!!

 

I stedet for poolen har vi været ved stranden et par gange, Jette nyder som jeg, at gå langs stranden og finde sten og skaller. Det blev da til en del hun fik samlet.

Vi sluttede ugen med at forkælelse. Jette fik manicure, pedicure og masage af skulder og nakke. Noget hun aldrig har prøvet før. Tre søde kvinder der bare nusser og pudser om en i en hel time, det er da dejligt. Jette er sygeplejerske, så desværre ryger den flotte neglelak på hendes hænder inden hun møder på mandag. Godt hun skal til en konfirmationsfest i morgen, så kan hun da få lidt glæde af det.

 

Preben slapper af på sofaen med sin bog, om lidt går han ned i butikken efter en halv kylling. Det er vores nemme aftensmad i aften. Han skal tidligt i seng, da han henter næste hold gæster i Dubai i nat.

 

Nu håber jeg virkelig foråret sætter ind derhjemme, det håbede jeg også sidst men kan forstå at det har regnet og blæst en del.

Preben har dog hørt at bøgen er set udsprunget i Fåborg. Det er da gode tegn.

 

 

Jytte

2016-04-16