2016 Uge 14

Jakobsen i Abu Dhabi

 

Så er det lørdag aften og klokken er 22:00. Vi har været i Dubai sammen med Jette, som kom fredag morgen til Abu Dhabi lufthavn.

Vi startede kl. 7:30 i morges, for Jette vil gerne se så meget så muligt. Vi kørte først til Sejlet, hvor der ingen problemer var med at finde p-plads da vi kom så tidligt. Det var dejligt mildt og lidt blæsende, så det var skønt at gå med bare tæer langs vandkanten og samle skaller. Derfra kørte vi til Miracle Garden, som er haven fyldt af tusinde og atter tusinde sommerblomster. Vi fortsatte til Butterfly Garden, hvor Jette ligesom vi og andre af vores gæster, blev særligt fascineret af den smukke blå sommerfugl. Den der ser ud af ingenting, brun og kedelig når den har foldet vingerne sammen, men smuk og det klareste blå når den folder vingerne ud. Jette og jeg så på sommerfugle uden Preben, han valgte sin bog. Han er igang med at læse John Le Carret. Så han har gang i en krimi.

Vi kørte derfra til Dubai Creak, hvor vi tog Jette med på sejltur og over på den anden side. Vi spiste samme sted som med Birthe og Grete. Vi gik derefter en tur gennem souken, men gjorde ingen kup. Så sejlede vi over på den anden side igen, og gik igennem guldsouken, hvor vi kunne læse at guldprisen for i dag for 24 k guld er 150 dhs pr. gram. Vi købte nu ingenting. Gennem krydderi souken nød vi duftene og farverne, og Jette fik købt et par ørkenroser. Sådan en vissen dusk, som når man sætter den i vand bliver grøn. Det var så den gamle bydel af Dubai. Resten af dagen er gået med Burj Khalifa og Dubai Mall. Det super moderne Dubai. Mange spørger om vi ikke snart er trætte af de samme ture. Svaret er stadig NEJ. Det er så dejligt at se, hører og opleve alles begejstring, hvilket så helller ikke slog fejl for Jette. Hun blev også særligt betaget af de seje biler. Da Preben satte os af foran Bujr Khalifa holdt der 4 Lamborghini´er side om side, to blå, en rød og en orange. Det måtte hun have flere billeder af. Så har hun lidt at prale af til de unge læger, når hun kommer på arbejde.

Vi sluttede dagen på en af de udendørs restauranter så vi kunne se springvandet. Dejlig dag er til ende. Jette og jeg har aftalt en stille dag i morgen, vi vil dog starte med at tage løbeskoene på og gå ned i vores fitness rum og træne lidt. Derefter tror jeg turen går til Corniche (stranden). For Prebens vedkommende går turen til Rambølls kontor, dejligt han har et arbejde der er hans hobby.

Nåh... der er ikke så meget mere at fortælle. Det skulle da lige være at jeg ikke har glemt at jeg vil skrive en bog til plejefamilier. Det har jeg brugt lidt tid på i denne uge, og tager for alvor fat på det når gæstesæsonen er slut. Jeg har energien og vil bare gøre det.

Johnny Madsens cd er sat igang, Jette lukker vidst øjnene og Preben kører os sikkert hjem til Marina Square.

Rikke sendte forøvrigt det flotteste billede af et blomstrende træ forleden. Foråret er et mirakel. Må vi alle få øje på miraklerne i hverdagen, god uge til alle.

 

 

Jytte

2016-04-10