2016 Uge 3

Jakobsen i Abu Dhabi

 

 

Tirsdag var vi på Emiraternes Palace, hvor vi spiste på Le Vendome sammen med Raquel. Vi har længe snakket om at vi mens vi bor her , skal prøve at spise på Emiraternes Palace, og vi var begge enige om at der næsten ikke var en bedre anledning, end når vi skulle sige TAK og på GENSYN til Raquel. Det blev en smuk aften hvor vi sad udenfor med udsigt til det nye præsidentpalads og vandet. Vi nød hinanden og spiste fra en perfekt buffet. I går morges kørte vi så Raquel til lufthavnen her i Abu Dhabi, en vemodig tur og et stille farvel. Nu bosætter hun sig i Australien og begynder sit stuedie allerede i næste uge. Hun har været en gave til mig i mit første år her i Abu Dhabi, hun lærte mig Zumba og har været en super samtalepartner og engelsklærer. Tænk hvor var jeg heldig at møde lige netop Raquel. Hun blev både Prebens og min ven.

På vores væg har vi en sætning hængende hvor der står:

”Dont´t cry because it´s over. Smile because it happened.”

På dansk:

“Græd ikke fordi det er slut. Smil fordi det skete.”

 

Onsdag kom Carsten til aftensmad hos os. Vejret var perfekt og vi kunne sidde på vores altan og spise. Derefter gik vi en tur over og så privathospitalet, Cleveland Clinic. Måske skal én af deres venner ned og arbejde dér som sygeplejerske for en periode. Vi gik bare ind og fik lov til at gå rundt og se os om, en venlig dame forklarede lidt om hospitalet som er nyåbnet i foråret 2015 og har 364 senge og skal udvides med 122 pladser. På topetagen er der 4 suiter til den royale familie. Man mangler ord for hvor prangende, stort og vildt et byggeri hospitalet er. Cleveland Clinic har 5 hospitaler i verden, dette må absolut være det dyreste. Så højt til loftet, så meget glas og så meget marmor der er brugt.

Ønsker Jer alle sammen en god uge, må vi møde noget eller nogen der kan få smilet frem.

Og tågen er ved at lette!!

 

Jytte

2016-01-23

Det er lørdag formiddag, Preben læser ”Knud den store”, det er tåget og ”koldt” udenfor, vi lytter til musik og jeg har lyst til at skrive ugebrevet allerede.

Vi har nu haft hele tre ugers ”egentid”, hvilket bare har været godt, men nu glæder vi os også til at blive forstyrret af gæster, snakke og komme på tur igen. Lene, Michael, Sofie og Julie er på vej og Preben henter dem i Dubai i nat kl. 01.45.

I denne uge har Preben haft glæden af ”mandehørm”. Carsten fra Thurø har været i Abu Dhabi, han arbejder for ABB og skulle holde kursus for 5 unge arabere. Hvilket viste sig et være en prøvelse for ham, da ingen var motiverede eller særligt optagede af hvad han sagde. De sad med deres mobiltelefoner, en enkelt sad endda med to.

Nå men, Preben og jeg havde glæde af ham. Søndag tog Preben ham med på rundvisning på Emiraternes Palace og derefter spiste de ved vandkanten på Heritage Village. Imens havde jeg min sidste zumba-time med Raquel, hvilket jeg ikke ville gå glip af.