2015 Uge 21

Jakobsen i Abu Dhabi

 

Torsdag fik jeg uventet besøg fra Danmark.

 

Henrik Lynge fra Rambølls Esbjerg kontor var på gennemrejse og skulle vente 8 t i Abu Dhabi før han kunne flyve hjem, og så udnyttede vi tiden til at være sammen og se byen.

Jeg har arbejdet en del sammen med Henrik så det var rigtig hyggeligt at få lidt nyt hjemme fra Esbjerg og hører nogle af hverdagshistorierne. Selvom jeg arbejder på projekter i Esbjerg kan jeg jo ikke helt følge med i hvordan det går med byggeriet af det nye kontor, hvordan stemningen er efter opsigelserne osv, så det var fint.

Henrik var på rundrejse til Qatar, Oman og Abu Dhabi for at præsentere Rambølls kompetancer på vedligeholds området. I Qatar og Abu Dhabi er Rambøll velorganiseret, men Oman kontoret er etableret for få måneder siden og vi gør noget for at sælge Rambøll navnet så meget som muligt.

De havde gode kundemøder og Rambølls Oman sponsor virkede til at kende alle de rigtige ved olieselskaberne så der ser ud til at være gode muligheder.

 

(Her sker jo ikke så meget, så jeg kan skrive om sponsor systemet i næste uge)

 

Men så var det jo mig der skulle vise Abu Dhabi frem for Henrik. Det plejer at være Jytte der står for runvisning af gæster, så jeg fik også set noget ny.

Vi startede i Etihad towers med udsigten i 300m højde og det er det bedste overblik man kan få over byen. Specielt kunne man se hvor stort det nye præsident palads bliver.

Man får også et godt overblik over Emirates palace hvor vi gik over bagefter.

 

Vi var på dadel markedet og da det begyndte at blive mørkt tog vi ud til Grand Mosk.

Det passede med aften bønnen, og vi så faciliteterne hvor de kan vaske hænder, fødder, næse og ører!

 

Om aftenen spiste vi på Cafe Arabia inden jeg kørte ham til lufthavnen efter en god dag for os begge.

 

Preben

2015-05-23