2015 Uge 15

Jakobsen i Abu Dhabi

 

Lørdag var vi i Dubai alle sammen og så Altaltis, Sejlet, Bjur Khalifa osv.

Det var en fin dag, men som altid også anstrengende, og om aftenen var vi trætte. Vi kørte Jytte i Lufthavnen til midnat så hun var klar til at flyve 03:00.

Jytte er ikke ret glad for at flyve selv, og hun sad og så lidt fortabt ud da vi gik. Men vi var hårde og gik bare ud til bilen! Turen hjem gik også godt for hende og det var et direkte fly til København.

 

Søndag havde vi en rolig dag hjemme, og vi var på fiskemarked og købe ind til aftensmaden. Dadel marked blev også besøgt så mor kunne få et kilo dadler med hjem.

Og så fløj de ellers hjem mandag morgen, og turen gik godt. Alt kørte som planlagt så Rikke var fri for at fare rundt og snakke i øst og vest. I Shipol blev de transporteret i elvogn og det er alligevel mere sejt end i kørestol.

Nu er de hjemme igen og giver udtryk for at de var glade for turen. Far blev meget forkølet af aircondition i flyet, og fik meget propper i ørerne som han har svært ved at komme af med. Han har været ved ørelæge og skal væbne sig med tålmodighed.

 

I løbet af ugen var Jytte sammen med sine søskende og arrangerede begravelsen med alle de ting det indebærer.

Jeg fløj hjem torsdag morgen til begravelsen på en 4 dages tur. Jeg må jo maks være 42 dage i Danmark inden for enhver 6måneders periode, og da jeg både skal hjem i maj til konfirmation og juni for at se mit barnebarn må jeg spare lidt på dagene.

Ingrid blev begravet 11/4 på en smuk dansk forårsdag. Der var 135 i kirken og 95 til mindesamvær og det var en god dag selvom vi har lidt et stort tab.

Min svigermor var en af de mest rummelige mennesker jeg nogensinde har kendt, og hun har betydet meget for alle de fremmødte.

 

Ære være Ingrids minde

 

Preben

2015-04-18