2015 Uge 40

Jakobsen i Abu Dhabi

 

Nå…. nu får I så et af de ugebreve som I nødvendigvis ikke behøver at læse færdig. Bare stop her, for det har bare været en helt almindelig uge, og egentlig er der ikke så meget at fortælle.

 

Vi kom godt hjem fra vores tur til Muscat og snakker stadig om hvor god en tur det var. Se flere billeder fra turen i denne uge.

 

Preben og jeg er utrolig privilegerede, tænk at vi bare sådan kan smutte på tur i 4 dage, og være fyldt op af nye og spændende oplevelser. Det er det gode ved at være 50 +, så er der mere tid og flere penge til at gøre godt med.

Alt har sin tid… for det var i hvert fald også hyggeligt dengang børnene byggede huler i salen, hoppede på trampolin og der var høns i haven, hund, hundehvalpe og rodebutik.

 

Vi hentede min gode veninde Raquel i Dubai lufthavn torsdag til midnat, det er godt at have hende tilbage. Vi deltog begge i et stort zumba-event i går til fordel for bryst-cancer. 250 kvinder, 20 entusiastiske instruktører og god musik. Det tog lidt tid inden vi kom i gang, fordi dem der stod for musikken var mænd. Muslimske kvinder må ikke vise deres hår for fremmede mænd, heldigvis var der en kvinde der kunne styrer musikken og efter en time kom vi i gang.

De arabiske kvinder kunne trygt tage deres tørklæde og abaja af, og så var der ellers zumba non stop i 2 timer. Det var vildt sjovt være med til.

Raquel tog med hjem og Preben stod klar med let aftensmad og hvidvin, og så var der hygge indtil klokken 23.00 på vores altan. Så nu snurrer de engelske gloser rundt i mit hoved igen.

 

D. 11. oktober har Preben været her i et år, vi fatter ikke så hurtigt tiden bare flyver afsted. Det har virkelig været en god beslutning at tage hertil, om end det var med sommerfugle i maven, at jeg sagde ja til det. Vi oplever så meget godt ved at være her. Preben siger at jeg er meget sødere her, end derhjemme!! Hmm… derhjemme bliver han nødt til at forholde sig til at dele mig med flere, her har han mig næsten for sig selv. Tænker at vi begge havde brug for denne skønne pause i vores liv.

 

 

I nat henter Preben Rikke og hendes veninde i Dubai lufthavn. Rikke lukkede og slukkede for gæstesæsonen i april og nu åbner hun vores nye sæson. Herligt at få besøg hjemmefra, vi ser frem til alle vores gæster. Hyggeligt at vi kan dele vores luksus-liv med andre.

Jeg vil slutte med et citat fra Lone Vesterdals bog (Nedenom og hjem):

 

”Helbredelse kan man håbe på, men vel ikke ligefrem forvente? Ingen kan love leg, glæde, gyngeture og helbredelse.”

 

Jeg ønsker af hele mit hjerte, at alle Jer som jeg kender der kæmper med sygdom af den ene eller anden art, ved hvor meget jeg tænker på Jer. Ind imellem synes jeg det er så svært at forholde mig til at jeg bare selv har det så godt.

 

Jytte

2015-10-03