2015 Uge 31

Jakobsen i Abu Dhabi

 

Så er det ugen hvor jeg rundede de 53 år, og hvor Preben og jeg har været gift i 32 år. Begge dele er værd at fejre, hvilket de også blev. Vi må bare udtrykke glæde og taknemmelighed over vores liv.

Tænk at vi har hinanden, at vi har en skøn familie, dejlige venner og er raske.

Vi har aldrig taget vores liv for givet, og ved også at det pludselig kan ændre sig totalt. Vi snakker ofte om at det er vigtigt at leve lige nu, og gribe hvert øjeblik. Hvilket selvfølgelig er nemmere at praktisere her i Abu Dhabi, end når vi begge har en travl hverdag!

 

Pia Raug har digtet "Regnvejrsdag i november.": I et vers skriver hun: "Leve i det nu der gælder". Og i et andet vers skriver hun: "Glemme rynker dobbelthager." Hele sangen er jo skøn, men lige disse to sætninger vil jeg særligt fremhæve!!

Rynker og dobbelthager... ja når jeg kigger mig i spejlet, ser jeg dem tydeligt, men hvad betyder det at de er der? Preben synes jeg er fin som jeg er, og det er da det bedste.

 

Vi har haft en stille uge, og i dag lørdag har vi taget turen til Al Ain, en by ude i ørkenen, 130 km fra Abu Dhabi. Vi har været på kamelmarked, hvilket er en oplevelse for sig. Derefter ude i en Palme oase, hvor alle daddelpalmerne nu står med frugt. Det er så smukt, mange forskellige slags dadler og i mange farver. Vi sluttede af med at køre op på bjerget Jebel Hafeet dog var det ikke så fantastisk da det var stormende og dårlig sigtbarhed.

Det skønne var at temperaturen faldt fra 40 til 30 grader da vi nåede toppen, så det var dejligt at sidde og nyde vores medbragte sandwich.

 

Vi har haft Raquel med på tur, hvilket bare er hyggeligt. Vi får grinet en masse, særligt af mig og mit skoleengelsk. Hun spurgte i dag hvad det betyder når jeg siger til Preben, på dansk: "Hvad hedder det?" Hun havde lagt mærke til lige præcis den sætning flere gange.

Efter sådan en dag kører min hjerne videre på engelsk, så når jeg ligger hovedet på puden i aften flyver de engelske ord og sætninger i ring!

 

TAK til familie og venner for hilsner på min fødselsdag og vores bryllupsdag. I ER SÅ SØDE!

 

Jytte

2015-08-01