2014 Uge 43

Jakobsen i Abu Dhabi

 

Uge 43

Nu er jeg blevet ramt af "aircondition forkølelse"! Tirsdag til torsdag nøs jeg, pudsede næse, havde ondt i hovedet og rindende øjne. Dejligt med weekend, og nu er det lettet.

 

På jobbet går det fint og jeg har fået nogle af de udfordringer jeg kom efter. Jeg er blevet engineering manager på et 14.000 timers job for ADCO som står for oliefelterne i ørkenen.Der skal skiftes udstyr på 26 stationer og på 119 brønde!

 

Lejligheden har jeg fået nøglerne til, men er ikke flyttet derud endnu. Den er malet, men ikke gjort ren endnu, og det skal gøres! Der er maling hen over stikkontakter og stænk på låger og gulv.

Firmaet kan dog ikke gøre rent før der bliver åbnet for vand og strøm, og det er ikke nemt. Rambøll har en PRO som kun står for kontakt med offentlige, og han og jeg ventede torsdag en time hos forsyningsselskabet hvor vi kun rykkede to pladser frem. Herefter blev jeg kørt hjem og han tog tilbage og ventede. Nu har jeg fået en mail om, at der bliver tændt på søndag. (Inshallah - om gud vil).

Fredag gik jeg rundt i området og fik styr på P-plads, swimmingpool, fittness rum,supermarked osv. Vejret var perfekt med 26 grd og en let brise.

Aftensmaden fik jeg udendørs på det lokale pizzaria.

 

Idag har jeg været på stranden i 3 timer hvor jeg har ligget i skyggen og læst en bog. Men man kan alligevel godt få rigelig sol ved at ligge i skyggen.

Dagen sluttede i IKEA med planlægning af indkøb, men jeg venter lige til jeg nøjagtig ved hvornår lejligheden er klar

Men jeg ved vi skal have en dobbeltdyne og jeg glæder mig til min kone kommer og ligger under den :)

 

Preben

2014-10-25

Billede 3: Pizzariaet

Billed 1:Marina Square

Billede 2: Poolen